U petak 04. rujna 2020. godine Općinski načelnik Dušan Đula i voditeljica projekta Ivana Norac-Kljajo gostovali su u emisiji HIT RADIJA te su detaljno predstavili projekt Pokrenimo Otok – P_OTOK.

Voditeljica projekta je izjavila kako se započelo sa provedbom programa radionica osnaživanja i edukacijskih programa za dugotrajno nezaposlene osobe sa područja Općine Otok te kako navedene programe provodi Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata iz Splita.

Svaki program edukacije za trenutno deficitarna zanimanja za koje postoji potreba na tržištu rada se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Nastava će se, ovisno o programu, održavati u Splitu, u Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje i Otoku, u učionici koju je za potrebe Projekta opremila Općina Otok, a organizirana praksa na području Općine Otoku i Grada Sinja.

Cijeli članak možete pročitati na poveznici: https://www.ferata.hr/opcina-otok-pocela-s-provedbom-projekta-pokrenimo-otok-p_otok/?fbclid=IwAR0jr2kg_bYZ7ryby6KLPE3-6FIQd0WW-9lKgv8yfSOvXtqQGOH8jGeX57c