Privatnost podataka

Dobrodošli na našu web stranicu i hvala Vam na interesu za projekt Općine Otok „Pokrenimo Otok – P_OTOK“ koji je financirala Europska Unija iz ESF. Kada nas kontaktirate putem obrasca za kontakt i obrasca prijave na program na našoj web stranici, dostavljate nam i mi prikupljamo osobne podatke kao što su vaše ime, e-mail adresa, telefonski broj i sl. Općina Otok se zalaže za transparentnost o tome kako prikuplja i koristi te podatke i ispunjava svoje obveze zaštite podataka.

Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje o vama držimo na našim sustavima. Imajte na umu da nećemo dati sljedeće vrste podataka kao odgovor na zahtjev za pristup podacima: informacije o drugim ljudima; mišljenja dane u povjerenju; ponovljeni zahtjevi ili povlaštene informacije. Ostale vrste informacija također mogu biti izuzete u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

Izjava o zaštiti podataka

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka za potrebe provedbe projekta Pokrenimo Otok – P_OTOK, koji provodi Općina Otok.

Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka Općine Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8, 21238 Otok, te će se smatrati povjerljivima. Djelatnici Općine Otok, projektni tim, partner projekta i druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju s navedenom Općinom ili za navedenu Općinu imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Suglasni ste i prihvaćate da će se navedeni podaci i informacije koje ste dali koristiti isključivo od strane općine Otok, Trg dr. Franje Tuđmana 8, 21238 Otok, u svrhu odgovora na Vaše upite, ugovaranja eventualnog sastanka s Vama, dostave ponuda i obavijesti, te da se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja.